Tüm yıl boyunca çok çalıştınız ve gerçekten harika bir yaz tatilini hak ettiniz. Şimdi sizi yılın tüm yorgunluğunu unutturacak, yaza iz bırakacak tatil alternatifleriyle tanıştıracağız. Aileniz ve sevdiklerinizle özel tatil seçenekleri oldukça popüler. Ülkemizin cennet koylarında kalabalıklardan uzak mavi yolculuk turları sunuyoruz. 

Özel yat kiralama ve kabin kiralama alternatiflerini her detayını sizler için sıraladık. 

Bütçe planlaması:

Mavi yolculuk denilince akla ilk gelen yerler hiç şüphesiz Fethiye, Kekova, Ölüdeniz ve tabii ki Göcek'tir. Bütçesine ve kişi sayısına uygun tatil bulabilen binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyoruz. Siz de standartlarınıza uygun bir tatil planlayabilirsiniz. Tüm tur ve konaklama seçeneklerinde olduğu gibi mavi yolculukta da tarih seçimi çok önemlidir. Özellikle temmuz ve ağustos aylarında fiyatlar zirveye ulaşma eğilimindedir. Bütçenizi belirlerken tarih seçiminizi mutlaka dikkate alın. 

 Yat Tipi Tercihi 

Gulet: Guletler diğer alternatiflere göre daha geniş kabin ve yaşam alanı sunmaktadır. Tüm guletler bir kaptan, bir aşçı ve en az bir servis elemanından oluşan mürettebat ile kiralanmaktadır. Hafta boyunca ihtiyacınız olabilecek her şeyle tüm mürettebat ilgileniyor, size sadece muhteşem denizin keyfini çıkarmak kalıyor. 

Motor Yat: Geniş iç mekana ve yüksek hıza sahiptir. 4 ila 6 kişilik gruplar için lüks bir deneyim sunuyorlar. Guletler gibi mürettebatla birlikte kiralanırlar.

Katamaran: Birbirine bağlı iki tekneden oluşur ve oldukça geniş bir iç mekana sahiptir. 4-8 kişilik gruplar için idealdir.

Kabin Kiralama – Yat Kiralama:

Kabin kiralama kısmını ise yüzme havuzu bulunan bir otelde oda kiralamak gibi düşünebilirsiniz. Bir haftalık mavi yolculuk maceramız kiraladığınız kabin (Max 16 kişi) ile başlar. 

Yat kiralama, Ege ve Akdeniz'in girift dokunmuş koylarında sevdiklerinizle birlikte unutulmaz ve özel anılar yaratma fırsatı sunuyor. Tur esnasında grubunuz ve mürettebatınız dışında kimse olmayacaktır.